Snuffelen bij het Snuffeltje

Bron: Winterswijkse Weekkrant

Opening kringloopwinkel

 
WINTERSWIJK – Aan het Weurden 66 is vrijdag 28 september om 10.00 uur het Snuffeltje geopend, een winkel waar letterlijk van alles te koop is.

Het Arnhemse echtpaar Wim en Reinie Regeer. foto: Lineke Voltman

Het Arnhemse echtpaar Wim en Reinie Regeer. foto: Lineke Voltman

 

Snuffelen bij het Snuffeltje

Het echtpaar Wim en Reinie Regeer is van Arnhem naar Winterswijk gekomen om een tweedehands winkel te beginnen, nadat Reinie in hun vorige woonplaats al een dergelijke zaak had.

Veel van de spullen uit Arnhem zijn naar de kringloop gegaan, maar de mooie hebbedingetjes heeft het echtpaar meegenomen naar de winkel in Winterswijk.

“Via-via werden we erop gewezen dat dit pand te koop stond”, vertelt Reinie.”

 

“In eerste instantie zou onze dochter hier een wellness center beginnen, maar door omstandigheden kon dat niet doorgaan. Toen kwam mijn oude liefde voor een tweedehands winkel weer naar boven. Inmiddels is de winkel volledig ingericht in de grote garage van het pand. Bovendien is er een etalage gemaakt in een voorkamer, zodat van de straat af ook goed te zien is wat we verkopen.”

 

Enorm aanbod

Inmiddels hebben ze zoveel aanbod van spullen – gratis dan wel gekocht – dat de ongeveer 250 m2 grote winkel al helemaal vol staat.

De keuze is enorm: van sieraden, antieke spullen, curiosa, speelgoed, grammofoonplaten tot zilveren bestek en kleding in grote maten.

De bovenetage van het pand, dat vroeger een witgoedwinkel was, bevat vier kamers die worden verhuurd. Wim en Reinie blijven voorlopig in Arnhem wonen, op vrijdag en zaterdag zijn ze in Winterswijk.

De openingstijden: vrijdag en zaterdag van 10 tot 17 uur.

 

Gebruikte goederen

 

‘t Snuffeltje

Weurden 66,  Winterswijk

Verkoop en inbreng gebruikte goederen, meubels, kleding en snuisterijen.